De specialismen van Kralingen Tandartsen

Bij Kralingen Tandartsen in Rotterdam werkt een sterk team van enthousiaste specialisten. Samen zorgen we ervoor dat onze patiënten de beste zorg krijgen. Met aandacht en kunde. Hieronder vindt u onze specialismen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk behandelingen onder één dak te kunnen uitvoeren. Zo verloopt de communicatie soepeler en ziet u steeds dezelfde vertrouwde gezichten. Wel zo fijn!

Wij bieden de volgende specialismen:

Kaakchirurgie Rotterdam

De dental alveolaire chirurg van Kralingen Tandartsen is gespecialiseerd in het gebied rond de mond en de kaak. Behalve het verwijderen van verstandskiezen kunnen wij ook veel andere behandelingen uitvoeren om pijn rondom de mond en de kaak te verhelpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kaakchirurgie

Implantologie Rotterdam

Tandarts implantaten worden al heel lang gebruikt als kunstwortel die de tandwortel vervangt. Het implantaat wordt als een schroef in de kaak aangebracht. Het implantaat dient dan als houvast voor een brug, kroon of een andere prothese. Kralingen Tandartsen heeft gespecialiseerde implantologen in huis.

Implantologie

Orthodontie Rotterdam

Onder de tandheelkunde valt het specialisme orthodontie. Dit specialisme houdt zich bezig met het verbeteren en in stand houden van de optimale stand van de tanden. Hierbij kan het gaan om esthetiek, maar ook om functie. Het team van Kralingen Tandartsen helpt u graag.

Orthodontie

Cosmetische tandheelkunde Rotterdam

Uw gebit laten stralen? Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld met het bleken van uw tanden, het verhelpen van een diasteem (spleetje tussen de tanden) of het plaatsen van facings of kronen. Vanzelfsprekend kunt u al uw wensen met de tandarts bespreken, maar met My Smile kunt u voordat we van start gaan met de behandelingen al zien hoe het eindresultaat zal zijn. Aan de hand van een 3D-model van uw nieuwe gebit kunt u met de tandarts doornemen welke behandeling(en) nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Zo weet u zeker dat u straks helemaal blij bent met uw gebit. Ons enthousiaste team staat voor u klaar.

Esthetische Behandelingen