Spoed tandarts Rotterdam – Bel ons nu op 010 303 7876

Spoed tandarts Rotterdam

Heeft u een acuut probleem, dat snel verholpen moet worden? Bijvoorbeeld omdat u veel pijn ervaart of omdat er een tand is afgebroken? Dan is het fijn als er met spoed een tandarts voor u klaarstaat. Bij Kralingen Tandartsen hanteren we zeer ruime openingstijden, waardoor u bij ons terecht kunt wanneer andere praktijken gesloten zijn. Als spoed tandarts kunnen wij cliënten uit heel Rotterdam behandelen, ook als u niet bij ons staat ingeschreven.

 

Veel specialismen onder één dak

Bij Kralingen Tandartsen hebben we veel specialisten in huis, waardoor we een grote hoeveelheid behandelingen zelf kunnen uitvoeren. Wel zo fijn als u met spoed geholpen wilt worden. Denk hierbij aan wortelkanaalbehandelingen, het verwijderen van tanden en kiezen en chirurgische ingrepen aan de kaak.

 

Tandarts in de avond en het weekend

In tegenstelling tot veel andere tandartsen in Rotterdam zijn wij ook in de avond en het weekend geopend. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Bij klachten die snel verholpen moeten worden kan dat net het verschil maken.

 

Kinderen of volwassenen met angst

Gaat het om uw kind of bent u zelf erg bang voor de tandarts? Onze tandartsen hebben zich hierin gespecialiseerd en weten hoe ze u of uw kind kunnen laten ontspannen. Zo kan de tandarts het probleem snel en met weinig pijn verhelpen. Heeft u last van extreme angst? Dan kunnen wij de behandeling eventueel onder narcose uitvoeren.

 

Wanneer moet u een spoed tandarts bellen?

Twijfelt u of u te maken heeft met een spoedgeval? Wij raden aan om met spoed een tandarts te bellen als:

  • U last heeft van ondraaglijke (kies)pijn
  • Er een tand is uitgevallen (het beste is als u binnen een uur hulp krijgt)
  • U last heeft van een loszittende tand
  • Een kroon, brug of vulling is uitgevallen
  • Er sprake is van een nabloeding na een tandartsbehandeling

 

Na het bezoek aan de spoed tandarts

Vanzelfsprekend kunt u ook na de spoedbehandeling bij ons terecht. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Professioneel
Ons team bestaat uit professionele tandartsen en assistentes met veel ervaring met spoedgevallen.
Angst
Voor cliënten met angst voor de tandarts hebben wij een speciaal behandelplan waarmee we al veel patiënten van hun angst hebben verlost.
Kinderen
Wij hebben een kindvriendelijke praktijk en geven de kinderen de aandacht die ze nodig hebben.

Uw gebit is onze zorg

Ook na het spoedgeval adviseren en begeleiden we u middels preventieve mondzorg en mondhygiëne naar een gezonder en sterker gebit.